BU SONU MUTLU BİTEN HİKÂYELERDEN BİRİ DEĞİL”

BU SONU MUTLU BİTEN HİKÂYELERDEN BİRİ DEĞİL, iletişim, iletişimsizlik, sosyal medya, yalnızlaşma sorunsallarını bir Z jenerasyonunun gözünden gösteriyor.

Kültür ve Sanat 27.09.2013 12:58:39 0
 BU SONU MUTLU BİTEN HİKÂYELERDEN BİRİ DEĞİL”

 BU SONU MUTLU BİTEN HİKÂYELERDEN BİRİ DEĞİL, iletişim, iletişimsizlik, sosyal medya, yalnızlaşma sorunsallarını bir Z jenerasyonunun gözünden gösteriyor.

  BU SONU MUTLU BİTEN HİKAYELERDEN BİRİ DEĞİL, hijyenik hayatını çamaşır suyuyla yıkamak isteyen bir ergenin bugünü ve dünü.

10 Ekim 2012’de ‘’ Sosyal Medya Kurbanı ‘’  15 yaşında Amanda Todd, Youtube’a bir video koyar ve intihar eder. Video boyunca konuşmayan, sadece ellerindeki kağıtlara

yazdığı metinleri gösteren Todd, nasıl şantaj edildiğini, kendisine nasıl fiziksel ve duygusal olarak saldırıldığını anlatmıştır.Bu metin bu olaydan yola çıkılarak kaleme alınmıştır. Bir uyarlama değil, bir göndermedir!

 Altfest (Alternatif Tiyatrolar Festivali) 13 jürisi tarafından seçilen metin, 6 ekimde Altfest 13 kapsamında okuma tiyatrosu olarak seyirci ile buluşacaktır. Altfest 13 jürisi Ayşenil Şamlıoğlu, Sibel Arslan Yeşilay ve Tilbe Saran dan oluşmaktadır.

 Yazar:  Halil İbrahim IRKLI

Yöneten: Fatih GENÇKAL

 

Oyuncular:, 

Çocuk:         Halil İbrahim IRKLI

Psikolog:      Milay EZENGİN

O:                Merve İLERİ

Adam:                    Güçlü YALÇINER

Halil İbrahim IRKLI (Yazar)

  

 1989’da Manisa’da doğdu. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Ana Sanat Dalı Oyunculuk bölümüne girdi. Eğitimine devam ederken, Yarı Zamanlı Opera Bölümü sınavlarına girip kazandı. Erkan Petekkaya, Ayça Varlıer, Ahmet Mümtaz Taylan’ın kadrosunda olduğu 2 sezon süren Son Bahar dizisinde Faruk karakterini canlandırdı. 2011 yılında tiyatro bölümünden mezun olup İstanbul Devlet Tiyatroları’nda Sözleşmeli Sanatçı olarak çalışmaya başladı. İstanbul Arel Üniversitesi Sosyal Bilimler Ensitüsü Medya ve Kültürel Çalışmalar Bölümü’nde Yüksek Lisans yapmakta ve İstanbul Devlet Tiyatroları’ndaki “Michelangelo” oyununda Genç Michelangelo rolünde görevine devam etmektedir.

 

ABDULLAH ORTAÇ-ARTUKLU HABER

 

 

 


38.6° / 25.2°
  • BIST 100

    10471,30%0,76
  • DOLAR

    32,85% 0,26
  • EURO

    35,19% 0,31
  • GRAM ALTIN

    2449,59% -0,33
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,00